Säker och trygg stägning. I Assa Abloy gruppen finns mer än 80 års erfarenhet att producera dörrstängare. Assas dörrstängare är tillverkade i aluminium,och plastkåpan är i ABS material som är återvinningsbart. Oljan som används i dörrstängarhusen är miljövänlig rapsolja.
Assas DA 85 slagdörrsautomatik är lämplig för de flesta inner och ytterdörrar,både enkel och pardörrar. DA 85 passar lika bra för bostadsanpassning, offentliga miljöer där kraven på en tyst och driftsäker öppnare är stora som i varuhus, skolor, hotel, hyreshus etc.
Dörrstängare - dörröppnare
Sensorlist bör monteras enl. nya standarden EN 16005. Service avtal med service 1 gång per år ska tecknas. Punkt markeringar som visar dörrens öpnings vinkel skall också utföras på golvet.
För övervakning av inner- och ytterdörrar. Övervakar dörrens rörelseområde och registrerar rörelser. Känsligheten regleras med potentiometer. Övervakningsområdet kan regleras vertikalt i fem steg och steglöst horisontalt. Förses med ström från dörrautomatiken. Levereras med kabel till automatiken. Levereras i längd 350mm.  
Anlita alltid auktoriserad låsmästare för din egen säkerhet.
STORSTADENS LÅS
Vanadisvägen 39 113 23 Stockholm
Tel. 08 - 21 21 21
Har du någon fråga om Assa dörrstängare. Ring 08 - 21 21 21 eller maila oss.
Vi fyller 1992-2017 25 År
                         Din Låssmed i Stockholm         
Storstadens Lås    08 - 21 21 21