När det gäller hänglås till företag ställs högre krav  på låsning, hänglåsklass 3 invändig låsning. För utvändig låsning gäller klass 4 till låsbom eller dylikt.  För hyresgäster med källar/vinds förråd räcker det med hänglås klass 1, då de flesta förråd består av hönsnät eller trä ribbor. Man bör inte förvara några saker som är av värde i ett förråd.  Ring ditt försäkringsbolag och hör efter vad som gäller.
Abus Rock klass 3 och 4 är SSF godkänt. Marknadens tuffaste hänglås . Går att få med Assa, Kaba, Alfa, Evva låscylinder.Samma nyckel till hemmet, båten, garage o.s.v
Abus Containerlås ConLock Gr 215/100+37/70 HBTillverkat av stark och motståndskraftigt specialhärdat stål, med hjälp av en speciell svetsteknik för högsta säkerhet. Alla delar är behandlade för att på bästa sätt motstå korrosion. Passar de allra flesta container modeller och kan användas även på skjut-, hangar- och maskinhallsdörrar, lastdörrar på transportbilar m.m. OBS! Skall användas tillsammans med låset som följer med i förpackningen, annars ej godkänt.
Yale hänglås finns i många olika utföranden.Vi har de flesta i vår butik. Mycket prisvärda. Hög kvalite.
1-2-3-eller 4 pack likalås
Assa Abloy hänglås.Sveriges mest kända hänglås.Byggda för att klara vårt tuffa klimat.
Klass 1-2-3
Anlita alltid auktoriserad låsmästare för din egen säkerhet.
Anchor svensktillverkade hänglås. Högsta kvalititet. Klass 1-2-3-4-5
STORSTADENS LÅS
Vanadisvägen 39 113 23 Stockholm
Tel. 08 - 21 21 21
Vi fyller 1992-2017 25 År
                                                Hänglås  
Storstadens Lås    08 - 21 21 21