Kaba exper T och Kaba elolegic är ett låskoncept som omfattar mekaniska (Kaba exper T) och elektromekaniska (Kaba elolegic) låscylindrar som kan integreras i samma installation. Låscylindrarna är baserade på samma mekanik, vilket gör att en elolegic nyckel även kan användas i en exper T låscylinder. En exper T nyckel kan enkelt uppgraderas med ett chip för att fungera i en elolegic cylinder. Försvinner en nyckel kan den lätt tas ur systemet med en programmeringsdator och även med programmeringsnyckel eller kort. En nödnyckel finns även som kan öppna låset om t.ex inte batterierna byts ut i tid efter ljudvarning. Elektronikenheten drivs med batterier detta gör att kabeldragning till dörren ej behövs.
Vid tecknande av serviceavtal
Kaba experT nyckeln är juridiskt skyddad genom både patent och mönsterskydd. Nycklar får endast tillverkas hos en av kunden vald Kaba licensierad låssmed. Varje nyckel registreras och lämnas ut mot uppvisande av:- Rekvisition- Legitimation- Kontrollkort.
Programmeringsenheten gör det enkelt att programmera och kvitta bort förlorade nycklar. Programvaran Kaba elolegic manager tillsammans med programmeringsenheten ger en optimal överblick över systemet,
Anlita alltid auktoriserad låsmästare för din egen säkerhet.
STORSTADENS LÅS
Vanadisvägen 39 113 23 Stockholm
Tel. 08 - 21 21 21
Har du någon fråga om Kaba exper T eller elolegic. Ring 08 - 21 21 21 eller maila oss.
Vi fyller 1992-2017 25 År
                         Din Låssmed i Stockholm         
Storstadens Lås    08 - 21 21 21