Gravyr

Auktoriserad låssmed sedan 1992

Gravyr

Sedan 1992

Gravyr av skyltar i Stockholm

Graverad namnskylt eller dörrskylt? Vi hjälper dig med gravyr av skyltar i Stockholm i flera olika modeller, det perfekta komplementet till en snygg låsinstallation. Våra namnskyltar kostar från 400 kr, oavsett vilken textmängd du vill ha. I vår butik kan vi även ordna med namnbrickor eller andra typer av specialskyltar. Vi jobbar med 1 – 5 dagars leveranstid.

Gravyr på olika material

Storstadens Lås tillverkar bland annat klassiska graverade skyltar av mässing som är klassiska och väderbeständiga, men gravyr på mässing är inte det enda vi kan erbjuda. Vi kan även tillverka mattborstade skyltar i andra material eller specialskyltar av plast.

Hitta rätt stil och framtoning

Vi kan gravera text i flertalet olika typsnitt och har en uppsjö av olika former och storlekar på skyltar att gravera på. Du kan själv välja den stil och framtoning som du vill ha på just din skylt, för att sätta en personlig prägel. Vi graverar även skyltar för större beställningar, om du till exempel vill ha ett genomgående tema på skyltar till en hel fastighet. Våra kunder finns bland både privatpersoner, föreningar och företag och vi kan specialdesigna graverade skyltar utifrån alla olika stilar och behov.

Vad vi gör

Dörrar

Vi hjälper dig med dörrautomatik, dörrstängare, gallergrindar och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt dörr.

LÄS MER »

Lås

Vi är en auktoriserad och certifierad helhetsleverantör inom lås. Vi hjälper dig att hitta rätt lås för dina ändamål.

LÄS MER »

Passersystem

Stockholms ledande installatör av Axema Vaka passersystem. Ett av marknadens mest flexibla passersystem

LÄS MER »

Storstadens Lås, din låssmed i Stockholm sedan 1992

Har du några frågor?

BESÖK OSS

Vanadisvägen 39, 113 23 Stockholm

RING OSS

08 - 21 21 21