Låsbyten

Auktoriserad låssmed sedan 1992

Låsbyten

Sedan 1992

Låsbyte Stockholm

Utelåst? Vi hjälper dig med låsbyte i Stockholm

För oss är det lite av ett vardagsärende att hjälpa både privatpersoner och företag med låsbyten. Det är lätt hänt att nycklar kommer bort eller att ett lås blir gammalt eller skadat eller att man blir utelåst. Men oroa dig inte, Storstadens lås hjälper dig med låsbyte i Stockholm. Vi har full förståelse att man vill få låset bytt så snabbt som möjligt i en sådan situation och vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt vi kan. På Storstadens Lås har vi även låsjour vilket gör att vi är tillgängliga för att hjälpa dig att byta lås 24 timmar om dygnet.

Låsbyten för både privatpersoner och företag

Oturen kan vara framme för alla och vi ställer upp för såväl små som stora kunder. Våra låssmeder kan rycka ut när som helst på dygnet och vi ger dig gärna rådgivning och vägledning ifall du står för ett planerat låsbyte i Stockholm. Oavsett om du är privatperson och behöver hjälp med ytterdörren till hemmet eller om det gäller företagslokalen så ser vi till att vara på plats så snabbt vi bara kan för att hjälpa dig att byta lås.

Byten till säkrare lås- och passersystem

Det är inte alltid du behöver byta lås akut. Många låsbyten sker också helt planerade i förväg. Den största anledningen till att man planerar att byta lås är för att öka säkerheten. Tekniken inom lås utvecklas hela tiden och säkerheten blir bättre och bättre. Vi jobbar utifrån ett koncept om hög säkerhet och kvalitet för att du ska få ett lås som du kan känna dig trygg och säker med. Vår expertis och långa erfarenhet blir en trygghet för dig vid rådgivning och låsbyten. Vi tummar inte på säkerheten och kan hjälpa dig hitta rätt låssystem för dina behov.

Kontakta oss för att byta lås i Stockholm

Oavsett om det är akut eller om du planerar att byta lås inom den närmaste framtiden så tveka inte att kontakta oss. Ring oss gärna på 08 – 21 21 21 för att få veta hur ett låsbyte går till, för att få en offert eller annan information, eller såklart för att boka in ett låsbyte i Stockholm.

Vad vi gör

Dörrar

Vi hjälper dig med dörrautomatik, dörrstängare, gallergrindar och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt dörr.

LÄS MER »

Lås

Vi är en auktoriserad och certifierad helhetsleverantör inom lås. Vi hjälper dig att hitta rätt lås för dina ändamål.

LÄS MER »

Passersystem

Stockholms ledande installatör av Axema Vaka passersystem. Ett av marknadens mest flexibla passersystem

LÄS MER »

Storstadens Lås, din låssmed i Stockholm sedan 1992

Har du några frågor?

BESÖK OSS

Vanadisvägen 39, 113 23 Stockholm

RING OSS

08 - 21 21 21