Nyckelkopiering

Auktoriserad låssmed sedan 1992

Nyckelkopiering

Sedan 1992

Nyckelkopiering

Nyckelkopiering i butik

Storstadens Lås har lång erfarenhet av att kopiera nycklar och har möjlighet att kopiera många olika typer utav sådana. Om du besöker oss i vår säkerhetsbutik på Vanadisvägen i Stockholm kan vi hjälpa dig med att kopiera nycklar tack vare våra datorstyrda nyckelmaskiner som tillverkar kopior av de flesta nycklar.

Kopiering av många typer av nycklar

Vi kopierar de flesta typer nycklar du kan tänka dig. Hemnycklar, cykelnycklar, mopednycklar eller hänglåsnycklar. Vi kan även hjälpa till med de flesta äldre bilnycklar utan transponder. I vår butik får du tips och råd hur du bäst skyddar dit hem eller företag. Vi har alla typer av lås, hänglås, beslag, kodlås, larmpaket samt mycket, mycket mer i butiken.

Kopieringsskyddade nycklar

Vi säljer själva lås och låssystem där nycklarna har ett kopieringsskydd. Vissa nycklar får du inte kopiera hur som helst utan det krävs ett avtal för att ha tillstånd att göra det. Det kan till exempel röra sig om ersättningskopior för trasiga nycklar till lägenheter till hyresrätter. Då krävs det generellt sett ett avtal mellan oss och hyresvärden för att du ska få tillstånd att kopiera din nyckel. Hör av dig till oss om du har frågor kring nyckelkopiering och vad som gäller för just den nyckeln du behöver kopiera.

Vad vi gör

Dörrar

Vi hjälper dig med dörrautomatik, dörrstängare, gallergrindar och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt dörr.

LÄS MER »

Lås

Vi är en auktoriserad och certifierad helhetsleverantör inom lås. Vi hjälper dig att hitta rätt lås för dina ändamål.

LÄS MER »

Passersystem

Stockholms ledande installatör av Axema Vaka passersystem. Ett av marknadens mest flexibla passersystem

LÄS MER »

Storstadens Lås, din låssmed i Stockholm sedan 1992

Har du några frågor?

BESÖK OSS

Vanadisvägen 39, 113 23 Stockholm

RING OSS

08 - 21 21 21